Nu har vi en blogg också!

Men se där. Nu har vi en blogg också! Här kommer vi hålla er uppdaterade med vad som händer och vad som planeras inom projektet "Hos oss finns inga normer! Eller?"

Vad har vi gjort egentligen?
Efter att ha skapat en facebookgrupp rasslade det till. På några dagar hade vi fått in massor med peppande mail och intresseanmälningar från fantastiska människor som ville ställa upp för intervju.

För att skryta lite kan vi ju tillägga att Skeiv Ungdom (RFSL Ungdoms syskonorganisation i Norge) hört av sig för att få inspiration till ett liknande projekt som de tänker starta upp. Vi tycker det är jättekul att fler organisationer vill uppmärksamma detta! Fanny Ambjörnsson från Centrum för genusstudier på Stockholms Universitet har också kontaktat oss eftersom hon just nu är i färd med att forska om liknande problem. Hon vill gärna utbyta tankar med oss. Självklart är detta hur kul som helst! Att Arabiskt Initiativ hört av sig och visat intresse skall inte glömmas. Räkna med att vi kontaktar er för att försöka få med er på ett hörn! ;D

Sen har det gått upp för oss att en känd barnboksförfattare har uppmärksammat vårt projekt och kommit med glada tillrop!

Behöver vi ens säga hur stolta och peppade vi är? Nu kör vi!

Vad är på gång?
Nästa steg i processen är att dra igång intervjuerna. Den första äger rum redan nu på onsdag.

Och glöm nu inte att fylla i vår webbaserade undersökning i ämnet!

Bloggen kommer att uppdateras med jämna mellanrum för att ni ska kunna hänga med på denna otroligt spännande resa!

Kram från Petra och Linus

Kommentarer
Postat av: Emil

Ni är super. Fett bra projekt.

2009-12-01 @ 12:35:05
Postat av: Petra

Tack Emil!

2009-12-02 @ 11:07:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0